Bodström avböjde drogtest – DN.se

Bodström avböjde drogtest – DN.se.

Kan inte någon av landets journalister helt enkelt ställa frågan som många nu spekulerar om svaret på – ”använder du någon av de substanser som skulle givit utslag i testet?” Även om Bodström inte skulle svara ärligt på frågan kan sättet han svarar på avslöja en del. Och skulle det vara så att han inte använder något ligger det väl i hans intresse att klargöra det?

4 reaktioner till “Bodström avböjde drogtest – DN.se”

  1. Han har väll tagit någon sömntablett den senaste tiden och var rädd för att det skulle bli personligt när han testa positivt på benzo. Han kanske inte har recept och fått en av frugan? Ringa narkotika-brott, hade antagligen inte varit en hit för han kariär!

  2. ”Och skulle det vara så att han inte använder något ligger det väl i hans intresse att klargöra det?”
    Samtidigt finns det ett stigma kring exempelvis lugnande läkemedel. Även om det är på recept och allting är i sin ordning ger det ju utslag på testet och då måste han förklara sina eventuella psykiska besvär för svenska folket. Det är inte alla som upplever en sådan sak som särskilt angenäm.

    1. Du har givetvis en poäng i vad du säger, men varför då ställa upp på drogtestet till att börja med? Eftersom han är för frivilliga drogtester i skolan förutsätter jag att han är så insatt i dessa frågor att han vet vad testerna kan påvisa. I den situation som nu uppstått spekulerar säkerligen många människor i om han har något att dölja och då undrar jag om det inte är bättre att han klargör hur det ligger till.

  3. Tragikomiskt, eftersom han kategoriskt nekar oss andra att anföra personlig integritet som ett skäl att undvika testning. Tydligen så är hans egen integritet viktigare än kreti och pletis. Med tanke på att han representerar Förmyndarpartiet före alla andra, S, så är man väl inte direkt förvånad.

    Nomenklaturan inom S, med Olof Palme, Göran Persson och Mona Sahlin i spetsen har ju en lång tradition av att tillskansa sig fördelar på andras bekostnad, åka i gräddfiler och förvänta sig att bedömas efter annan standard än Svensson eller ens andra politiker (läs borgerliga sådana).

    Chansen är nog tyvärr närmare 100% att Bodström tagit något av de preparat som ger utslag i testet nyligen, och inte vill dokumentera detta offentligt. Någon annan rimlig förklaring till hans reaktion finns inte.

Lämna en kommentar